Holmberg's Kreaktiviteter

Örebro län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hällefors och Holmberg's Kreaktiviteter är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många företag där och Holmberg's Kreaktiviteter är ett av dem. Statusen för Holmberg's Kreaktiviteter är att Bolaget är aktivt.

Holmberg's Kreaktiviteter är ett Enskild firma och skapades 1993-04-06. Det finns flera olika företag i Örebro län som är ett stort län. Hällefors där företaget finns i jobbar för att företag som Holmberg's Kreaktiviteter ska trivas.

Holmberg's Kreaktiviteter är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-11. I Hällefors så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Konsultationsverksamhet och utbildning inom kommunikation mellan människor och omvärld. Skapa medvetanhet om människors olika sätt att uttrycka sig på. Bedriva verksamhet genom kurser, projekt, föreläsningar, handledning, författande och konsultverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Holmberg's Kreaktiviteter är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Holmberg's Kreaktiviteter och det finns flera företag som är det idag i Hällefors.

Vill man komma i kontakt med Holmberg's Kreaktiviteter så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7774496.

.

De som är på något sätt har med Holmberg's Kreaktiviteter är Holmberg, Anders Sven Olof som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Holmberg's Kreaktiviteter har 600126-XXXX som sitt organisationsnummer.