Affes Kulturproduktioner

Örebro län

Information

Kulturproduktioner såsom teater, föreläsningar, kursverksamhet, pedagogiskt arbete samt upplevelsebaserat arbete, uthyrning av utrustning såsom ljus, ljud, scenteknik, kostym och rekvisita samt transportverksamhet såsom buss- och lastbilstransporter.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Affes Kulturproduktioner vars verksamheterstyp är Enskild firma.

I Hällefors så är Affes Kulturproduktioner en av många verksamheter vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Örebro län så finns det ännu fler.

Hällefors arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Hällefors och i Örebro län. Redan 2003-05-14 så skapades Affes Kulturproduktioner och verksamheten är har F-skattsedel Affes Kulturproduktioner har haft det sedan 2003-06-26.

Affes Kulturproduktioner är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-06-26

591223-XXXX är organisationsnummret för verksamheten som finns i Hällefors.

Just nu är Affes Kulturproduktioner och det finns många verksamheter som är i Örebro län

Vill ni komma i kontakt med Affes Kulturproduktioner så går det att nå dem via telefon på 0587-62133 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Affes Kulturproduktioner är Vikström, Alf Erik som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .