T B S Schakt, Torbjörn Sthyr

Örebro län

Information

590613-XXXX är organisationsnummer för bolaget T B S Schakt, Torbjörn Sthyr. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som T B S Schakt, Torbjörn Sthyr är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hällefors som är den kommunen som T B S Schakt, Torbjörn Sthyr finns i.

T B S Schakt, Torbjörn Sthyr har varit registrerat sedan 1984-02-23 och det finns flera bolag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för T B S Schakt, Torbjörn Sthyr så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-03-31.

T B S Schakt, Torbjörn Sthyr är och det finns flera bolag i Hällefors som också är .

Firmatecknare för T B S Schakt, Torbjörn Sthyr är följande:

Vill ni komma i kontakt med T B S Schakt, Torbjörn Sthyr så kan ni göra det på telefon genom 0591-30127 eller genom brev på följande adress:

Entreprenadrörelse

Det finns olika personer som har en koppling med T B S Schakt, Torbjörn Sthyr och det är Sthyr, Max Torbjörn som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,