SH - Trä i Hammarn

Örebro län

Information

590601-XXXX är organisationsnummer för verksamheten SH - Trä i Hammarn. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SH - Trä i Hammarn är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hällefors som är den kommunen som SH - Trä i Hammarn finns i.

SH - Trä i Hammarn har varit registrerat sedan 1999-10-11 och det finns flera verksamheter i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för SH - Trä i Hammarn så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

SH - Trä i Hammarn är och det finns flera verksamheter i Hällefors som också är .

Firmatecknare för SH - Trä i Hammarn är följande:

Vill ni komma i kontakt med SH - Trä i Hammarn så kan ni göra det på telefon genom 0591-19017 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning av skyddsemballage av trä.

Det finns olika personer som har en koppling med SH - Trä i Hammarn och det är Hurtig, Siw Lillemor Susanne som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,