L-S Svets & Mek.

Örebro län

Information

590122-XXXX är organisationsnummer för företaget L-S Svets & Mek.. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som L-S Svets & Mek. är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hällefors som är den kommunen som L-S Svets & Mek. finns i.

L-S Svets & Mek. har varit registrerat sedan 1990-08-23 och det finns flera företag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för L-S Svets & Mek. så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

L-S Svets & Mek. är och det finns flera bolag i Hällefors som också är .

Firmatecknare för L-S Svets & Mek. är följande:

Vill ni komma i kontakt med L-S Svets & Mek. så kan ni göra det på telefon genom 0591-10061 eller genom brev på följande adress:

Svets och reparationsarbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med L-S Svets & Mek. och det är Skålberg, Per Lennart som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,