BK Entreprenad i Grythyttan AB

Örebro län

Information

Bolaget skall bedriva montage och reparationsarbeten i egen verkstad och tillhandahålla entreprenadtjänster med egena fordon, äga och förvalta fastigheter samt värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för BK Entreprenad i Grythyttan AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hällefors så är BK Entreprenad i Grythyttan AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Örebro län så finns det ännu fler.

Hällefors arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Hällefors och i Örebro län. Redan 2007-07-11 så skapades BK Entreprenad i Grythyttan AB och företaget är har F-skattsedel BK Entreprenad i Grythyttan AB har haft det sedan 2007-09-27.

BK Entreprenad i Grythyttan AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-09-27

556734-6647 är organisationsnummret för företaget som finns i Hällefors.

Just nu är BK Entreprenad i Grythyttan AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Örebro län

Vill ni komma i kontakt med BK Entreprenad i Grythyttan AB så går det att nå dem via telefon på 0591-14672 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom BK Entreprenad i Grythyttan AB är Karlsson, Björn Olof som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagberg, Evy Monika Kristina som är född 1960 och har titeln Suppleant, Eriksson, Leif Holger som är född 1963 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .