ScandTech AB

Örebro län

Information

ScandTech AB är ett av många företag som finns i Hällefors. Det är nämligen den kommunen som ScandTech AB finns i och den tillhör även Örebro län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

ScandTech AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-10-11.

ScandTech AB som idag finns i Örebro län har varit registrerat sedan 2007-04-16. Men sedan 2007-10-11 så har ScandTech AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Kyllerv. 53 B, 712 31, Hällefors. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på ScandTech AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0591-10570.

Hällefors arbetar för att företag som ScandTech AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för ScandTech AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Örebro län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva import och export av mindre motorfordon, elektronik såsom DVD, CD, TV, kameror, TV-spel och kläder samt import och export av högteknoligiska produkter såsom solcellssystem och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för ScandTech AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till ScandTech AB och det är följande personer, Ismail, Abdul Rahman som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Daud, Mohammad Yusuf som är född 1958 och har titeln Suppleant, Elfgren, Olof Björn Christer som är född 1965 och har titeln Revisor, BDO Nordic Wermdal Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för ScandTech AB är 556728-2032.