Grythyttan Whisky AB

Örebro län

Information

Bolagets verksamhet ska vara tillverkning och försäljning av destillerade alkoholdrycker, föreläsningar, guidade rundturer, café & matservering, konsultverksamhet inom området tillverkning av alkohol.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Grythyttan Whisky AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Hällefors så är Grythyttan Whisky AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Örebro län så finns det ännu fler.

Hällefors arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Hällefors och i Örebro län. Redan 2007-03-29 så skapades Grythyttan Whisky AB och verksamheten är har F-skattsedel Grythyttan Whisky AB har haft det sedan 2007-04-06.

Grythyttan Whisky AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-05-31

556727-3684 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Hällefors.

Just nu är Grythyttan Whisky AB Publikt bolag och det finns många verksamheter som är Publikt bolag i Örebro län

Vill ni komma i kontakt med Grythyttan Whisky AB så går det att nå dem via telefon på 073-7312368 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Grythyttan Whisky AB är Borg, Arne Benny som är född 1956 och har titeln VD, Borg, Arne Benny som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Nylén, Per-Erik Mikael som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hess, Wolfgang som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Nylén, Mats-Olov Håkan som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Hertin, Bengt Michael som är född 1973 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .