Kullbergets Schakt i Hällefors AB

Örebro län

Information

I Örebro län så finns Kullbergets Schakt i Hällefors AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Hällefors här finns det många olika Aktiebolag. Kullbergets Schakt i Hällefors AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Örebro län. Hällefors jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Örebro län gör att bolag trivs där.

Kullbergets Schakt i Hällefors AB är momsregistrerat sedan2007-06-14 och har organisationsnummer 556726-8874.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 070-6549892 alternativt besöka eller skicka post till Kullbergets Schakt i Hällefors AB på följande adress G. Sikforsv. 6, 712 93, Hällefors.

Kullbergets Schakt i Hällefors AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-06-14.

I Kullbergets Schakt i Hällefors AB så sitter följande personer i styrelsen: , Sandberg, Anna-Lena Maria som är född 1969 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva rivning av hus och markarbeten på entreprenad samt därmed förenlig verksamhet.