M. Höglunds Skog & Ved AB

Örebro län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hällefors och M. Höglunds Skog & Ved AB är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många bolag där och M. Höglunds Skog & Ved AB är ett av dem. Statusen för M. Höglunds Skog & Ved AB är att Bolaget är aktivt.

M. Höglunds Skog & Ved AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-03-19. Det finns flera olika bolag i Örebro län som är ett stort län. Hällefors där bolaget finns i jobbar för att bolag som M. Höglunds Skog & Ved AB ska trivas.

M. Höglunds Skog & Ved AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-17. I Hällefors så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva skogs- entreprenader, försäljning av skogsprodukter, uthyrning av personal samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att M. Höglunds Skog & Ved AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-17.

Idag är M. Höglunds Skog & Ved AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Hällefors.

Vill man komma i kontakt med M. Höglunds Skog & Ved AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-2042805.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med M. Höglunds Skog & Ved AB är Höglund, Sven Markus som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Nettelbo, Ernst Ove som är född 1966 och har titeln Suppleant, Ekström, Maria Helena som är född 1976 och har titeln Revisor, Gustafsson, Bo Magnus som är född 1971 och har titeln Revisorssuppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

M. Höglunds Skog & Ved AB har 556726-5854 som sitt organisationsnummer.