Grythyttans Brunnsborrning & Bergvärme AB

Örebro län

Information

Bolaget skall borra efter vatten och energivärme samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Grythyttans Brunnsborrning & Bergvärme AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Hällefors så är Grythyttans Brunnsborrning & Bergvärme AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Örebro län så finns det ännu fler.

Hällefors arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Hällefors och i Örebro län. Redan 2007-02-06 så skapades Grythyttans Brunnsborrning & Bergvärme AB och verksamheten är har F-skattsedel Grythyttans Brunnsborrning & Bergvärme AB har haft det sedan 2007-04-06.

Grythyttans Brunnsborrning & Bergvärme AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-04-06

556722-9652 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Hällefors.

Just nu är Grythyttans Brunnsborrning & Bergvärme AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Örebro län

Vill ni komma i kontakt med Grythyttans Brunnsborrning & Bergvärme AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Grythyttans Brunnsborrning & Bergvärme AB är Berglund, Jan Stefan som är född 1967 och har titeln VD, Berglund, Jan Stefan som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Berglund, Anna Kristina som är född 1974 och har titeln Suppleant, Söderberg, Knut Ola som är född 1954 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .