Emigratie naar Zweden AB

Örebro län

Information

I Hällefors finns det ett Aktiebolag som heter Emigratie naar Zweden AB. Det finns flera bolag som liknar Emigratie naar Zweden AB i Örebro län. Hällefors är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 2007-01-25 så har Emigratie naar Zweden AB varit registrerat. Idag är Emigratie naar Zweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Hällefors.

Vill man komma i kontakt med Emigratie naar Zweden AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Emigratie naar Zweden AB så kan ni göra det på 070-6528345.

Bolaget skall hjälpa utländska företag och personer att etablera verksamhet i Sverige, företagsrådgivning, rekrytering av nyckelpersoner till den svenska marknaden samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn .

Emigratie naar Zweden AB har 556721-8465 som sitt organisationsnummer.