Särna Järn och Bygg AB

Örebro län

Information

556720-6791 är organisationsnummer för verksamheten Särna Järn och Bygg AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Särna Järn och Bygg AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hällefors som är den kommunen som Särna Järn och Bygg AB finns i.

Särna Järn och Bygg AB har varit registrerat sedan 2007-01-17 och det finns flera verksamheter i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Särna Järn och Bygg AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Särna Järn och Bygg AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Hällefors som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Särna Järn och Bygg AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Vill ni komma i kontakt med Särna Järn och Bygg AB så kan ni göra det på telefon genom 070-3434117 eller genom brev på följande adress:

Bolaget ska bedriva verksamhet avseende fröförädling samt försäljning av byggnadsmaterial och inredningsdetaljer samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Särna Järn och Bygg AB och det är Ask, Bengt Carl-Gotthard som är född 1943 och har titeln Likvidator,