Kyrkans Begravningsbyrå i Hällefors AB

Örebro län

Information

Kyrkans Begravningsbyrå i Hällefors AB hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Hällefors som är den kommunen där Kyrkans Begravningsbyrå i Hällefors AB finns. I Hällefors så finns det många olika Aktiebolag och i Örebro län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kyrkans Begravningsbyrå i Hällefors AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Kyrkans Begravningsbyrå i Hällefors AB har haft sedan 2006-11-16. Kyrkans Begravningsbyrå i Hällefors AB har funnits sedan och 2007-01-04 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Kyrkans Begravningsbyrå i Hällefors AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Klockarv. 10, 712 34, Hällefors men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0591-64010.

Hällefors arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler företag.

Idag är Kyrkans Begravningsbyrå i Hällefors AB Privat, ej börsnoterat.

Kyrkans Begravningsbyrå i Hällefors AB har idag 556710-4277 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Kyrkans Begravningsbyrå i Hällefors AB

Bolaget skall bedriva begravningsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

I Kyrkans Begravningsbyrå i Hällefors AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rubin, Arne Kenneth som är född 1946 och har titeln Extern VD, Nilsson, Bo Erik som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Inga Birgitta som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Greus, Gerd Vivi-Anne Maria som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredriksson, Gösta Lennart Martin som är född 1956 och har titeln Revisor, Alexandersson, Johan Örjan som är född 1961 och har titeln RevisorssuppleantRedovisningsbyrån G Fredriksson KB som är född och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .