Tages Fastighetsskötsel i Hällefors AB

Örebro län

Information

Bolaget ska bedriva fastighetsförvaltning, fastighetsskötsel och bilverkstad samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tages Fastighetsskötsel i Hällefors AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hällefors så är Tages Fastighetsskötsel i Hällefors AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Örebro län så finns det ännu fler.

Hällefors arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Hällefors och i Örebro län. Redan 2006-08-30 så skapades Tages Fastighetsskötsel i Hällefors AB och bolaget är har F-skattsedel Tages Fastighetsskötsel i Hällefors AB har haft det sedan 2006-11-23.

Tages Fastighetsskötsel i Hällefors AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-11-23

556709-8644 är organisationsnummret för bolaget som finns i Hällefors.

Just nu är Tages Fastighetsskötsel i Hällefors AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Örebro län

Vill ni komma i kontakt med Tages Fastighetsskötsel i Hällefors AB så går det att nå dem via telefon på 070-3103941 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tages Fastighetsskötsel i Hällefors AB är Gunnarsson, Rolf Tage som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Gunnarsson, Sonja Birgitta som är född 1945 och har titeln Suppleant, Nordström, Erik Börje Reinhold som är född 1955 och har titeln Revisor, bn Revision AB som är född och har titeln Revisor, .