GMT i Grythyttan AB

Örebro län

Information

GMT i Grythyttan AB är en verksamhet som finns i Hällefors. I GMT i Grythyttan AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Heydorn, Jan Erhard som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Heydorn, Anneli Elisabeth som är född 1967 och har titeln Suppleant, Blomgren, Peter Ola som är född 1954 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med GMT i Grythyttan AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå GMT i Grythyttan AB på telefon 0591-14122.

Bolaget skall idka markentreprenader äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är GMT i Grythyttan AB av bolagstypen Aktiebolag.

GMT i Grythyttan AB är ett av många verksamheter som finns i Örebro län och Hällefors arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

GMT i Grythyttan AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-10-05 och GMT i Grythyttan AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-10-05.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för GMT i Grythyttan AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

GMT i Grythyttan AB har 556709-4981 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Örebro län.