Långvästen AB

Örebro län

Information

Långvästen AB är ett av många bolag som finns i Hällefors. Det är nämligen den kommunen som Långvästen AB finns i och den tillhör även Örebro län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Långvästen AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-12-14.

Långvästen AB som idag finns i Örebro län har varit registrerat sedan 2006-06-02. Men sedan 2006-10-19 så har Långvästen AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Skolv. 4, 712 34, Hällefors. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Långvästen AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0586-19310.

Hällefors arbetar för att bolag som Långvästen AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Långvästen AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Örebro län.

Bolaget skall idka uthyrning av lokaler till artister, konstnärer och företag, producera, distribuera och försälja mediaprogram, konst- och designprodukter, äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Långvästen AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Långvästen AB och det är följande personer, Faassen, Roelof Hendrik som är född 1958 och har titeln VD, Faassen, Roelof Hendrik som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Vloet, Elisabeth Maria Cordula som är född 1961 och har titeln Suppleant, Lindbladh, Kent Peter som är född 1958 och har titeln Revisor, Blomgren, Peter Ola som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision & Redovisning Örebro/Vingåker AB som är född och har titeln Revisor.LR Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Långvästen AB är 556705-1007.