Videvikens Bygg AB

Örebro län

Information

Videvikens Bygg AB är en verksamhet som finns i Hällefors. I Videvikens Bygg AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ylitalo, Jarmo Tapani som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Berg, Gerd Carin Helena som är född 1966 och har titeln Suppleant, Eriksson, Leif Holger som är född 1963 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Videvikens Bygg AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Videvikens Bygg AB på telefon 070-3899355.

Bolaget skall bedriva byggnadsentreprenader, fastighetsskötsel, äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Videvikens Bygg AB av bolagstypen Aktiebolag.

Videvikens Bygg AB är ett av många verksamheter som finns i Örebro län och Hällefors arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Videvikens Bygg AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-03-30 och Videvikens Bygg AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-03-30.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Videvikens Bygg AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Videvikens Bygg AB har 556699-4447 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Örebro län.