Borrens Hyr och Entreprenad AB

Örebro län

Information

Borrens Hyr och Entreprenad AB är ett av många företag som finns i Hällefors. Det är nämligen den kommunen som Borrens Hyr och Entreprenad AB finns i och den tillhör även Örebro län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Borrens Hyr och Entreprenad AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-03-23.

Borrens Hyr och Entreprenad AB som idag finns i Örebro län har varit registrerat sedan 2005-11-08. Men sedan 2006-03-30 så har Borrens Hyr och Entreprenad AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Sör-Älgen 322, 712 93, Hällefors. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Borrens Hyr och Entreprenad AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-3815004.

Hällefors arbetar för att företag som Borrens Hyr och Entreprenad AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Borrens Hyr och Entreprenad AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Örebro län.

Bolaget ska bedriva fastighetsförvaltning och uthyrning av entreprenadmaskiner. Uthyrning av tjänster inom entreprenad samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Borrens Hyr och Entreprenad AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Borrens Hyr och Entreprenad AB och det är följande personer, Borr, Bo Göran som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Borr, Ann-Britt Elisabet som är född 1951 och har titeln Suppleant, Fridh, Erik Tomas som är född 1951 och har titeln Revisor, Fridhs Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Borrens Hyr och Entreprenad AB är 556689-7871.