Neerings i Grythyttan AB

Örebro län

Information

556688-9225 är organisationsnummer för företaget Neerings i Grythyttan AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Neerings i Grythyttan AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hällefors som är den kommunen som Neerings i Grythyttan AB finns i.

Neerings i Grythyttan AB har varit registrerat sedan 2005-10-31 och det finns flera företag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-12-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för Neerings i Grythyttan AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-12-23.

Neerings i Grythyttan AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hällefors som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Neerings i Grythyttan AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Neerings i Grythyttan AB så kan ni göra det på telefon genom 070-3955378 eller genom brev på följande adress:
Åsg. 18, 712 60, Grythyttan

Bolaget skall tillverka och sälja glass och choklad, inköpa och försälja livsmedel, servering av kaffe, te och drycker samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Neerings i Grythyttan AB och det är Neerings, Hendrikus Jacob Willem som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Ploeger, Cornelia som är född 1966 och har titeln Suppleant, Lindbladh, Kent Peter som är född 1958 och har titeln Revisor, Lundgren, Jan Erik som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision & Redovisning Örebro/Vingåker AB som är född och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor