Kastenshults Consult & Invest AB

Örebro län

Information

I Hällefors finns det ett Aktiebolag som heter Kastenshults Consult & Invest AB. Det finns flera verksamheter som liknar Kastenshults Consult & Invest AB i Örebro län. Hällefors är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Kastenshults Consult & Invest AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-02-10 och det finns flera verksamheter som är det i Örebro län.

Sedan 2005-10-13 så har Kastenshults Consult & Invest AB varit registrerat och sedan 2006-02-10 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Kastenshults Consult & Invest AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Hällefors.

Vill man komma i kontakt med Kastenshults Consult & Invest AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Kastenshults Consult & Invest AB så kan ni göra det på 0591-68800.

Bolaget ska bedriva företagsekonomiska konsultationer och rådgivning, handel med värdepapper och fastigheter, handel med dagligvaror och förmedlingstjänster för försäljning av varor inom dagligvaruhandel samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Forsman, Philip Georg som är född 1990 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsman, Susanne Helene som är född 1968 och har titeln Suppleant, Elfgren, Olof Björn Christer som är född 1965 och har titeln Revisor, BDO Nordic Wermdal Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Kastenshults Consult & Invest AB har 556687-7550 som sitt organisationsnummer.