Livräddarkonsulten Åre AB

Örebro län

Information

556678-4921 är organisationsnummer för bolaget Livräddarkonsulten Åre AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Livräddarkonsulten Åre AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hällefors som är den kommunen som Livräddarkonsulten Åre AB finns i.

Livräddarkonsulten Åre AB har varit registrerat sedan 2005-03-22 och det finns flera bolag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-08-18 vill man istället veta hur det står till med momsen för Livräddarkonsulten Åre AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-08-18.

Livräddarkonsulten Åre AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hällefors som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Livräddarkonsulten Åre AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 1 ledamot och 1 suppleant.

Vill ni komma i kontakt med Livräddarkonsulten Åre AB så kan ni göra det på telefon genom 0647-30360 eller genom brev på följande adress:
Grävlingsv. 7, 712 33, Hällefors

Bolaget ska bedriva utbildning och konsulting inom akutsjukvård och första hjälpen, brand- och krishantering samt försäljning av produkter inom dessa områden. Äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Livräddarkonsulten Åre AB och det är Enberg, David Ömer som är född 1981 och har titeln Suppleant, Öman, Petrus Carl-Johan som är född 1969 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,