Peter Bergkvist Bensin & Service AB (Statoil)

Örebro län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hällefors och Peter Bergkvist Bensin & Service AB (Statoil) är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Peter Bergkvist Bensin & Service AB (Statoil) är ett av dem. Statusen för Peter Bergkvist Bensin & Service AB (Statoil) är att Bolaget är aktivt.

Peter Bergkvist Bensin & Service AB (Statoil) är ett Aktiebolag och skapades 2005-02-11. Det finns flera olika verksamheter i Örebro län som är ett stort län. Hällefors där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Peter Bergkvist Bensin & Service AB (Statoil) ska trivas.

Peter Bergkvist Bensin & Service AB (Statoil) är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-17. I Hällefors så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva bensinstationsrörelse med dagligvaruförsäljning, äga och förvalta fast och lös egendom såsom aktier och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Peter Bergkvist Bensin & Service AB (Statoil) är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-17.

Idag är Peter Bergkvist Bensin & Service AB (Statoil) Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Hällefors.

Vill man komma i kontakt med Peter Bergkvist Bensin & Service AB (Statoil) så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0591-10818.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Peter Bergkvist Bensin & Service AB (Statoil) är Bergqvist, Leif Peter som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergqvist, Leif Arne som är född 1956 och har titeln Suppleant, Schwerin, Ulf Henrik Vallentin som är född 1946 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Peter Bergkvist Bensin & Service AB (Statoil) har 556676-2794 som sitt organisationsnummer.