CE marking Nordic AB

Örebro län

Information

Bolaget skall bedriva rådgivning inom CE-märkning och arbetsmiljö samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för CE marking Nordic AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Hällefors så är CE marking Nordic AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Örebro län så finns det ännu fler.

Hällefors arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Hällefors och i Örebro län. Redan 2005-01-26 så skapades CE marking Nordic AB och verksamheten är har F-skattsedel CE marking Nordic AB har haft det sedan 2005-12-23.

CE marking Nordic AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-01-19

556675-2753 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Hällefors.

Just nu är CE marking Nordic AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Örebro län

Vill ni komma i kontakt med CE marking Nordic AB så går det att nå dem via telefon på 0591-12333 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom CE marking Nordic AB är Poot, Frank Theo Jacob som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, van Almenkerk, Magdalena Kornelia som är född 1958 och har titeln Suppleant, Lindbladh, Kent Peter som är född 1958 och har titeln Revisor, LR Revision & Redovisning Örebro/Vingåker AB som är född och har titeln Revisor, .