Loka Brunn Kur & Konferenshotell Aktiebolag

Örebro län

Information

I Örebro län så finns Loka Brunn Kur & Konferenshotell Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Hällefors här finns det många olika Aktiebolag. Loka Brunn Kur & Konferenshotell Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Örebro län. Hällefors jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Örebro län gör att bolag trivs där.

Loka Brunn Kur & Konferenshotell Aktiebolag är momsregistrerat sedan2005-06-09 och har organisationsnummer 556672-8548.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0591-63100 alternativt besöka eller skicka post till Loka Brunn Kur & Konferenshotell Aktiebolag på följande adress Loka Brunn, 712 94, Grythyttan.

Loka Brunn Kur & Konferenshotell Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-06-09.

I Loka Brunn Kur & Konferenshotell Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Spendrup, Jens-Fredrik Louis som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva hotell- och restaurangrörelse och kurs- och konferensverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.