HYFIM Sverige AB

Örebro län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning, försäljning och service av hydraulikkomponenter samt fordon. Dessutom försäljning av förnödenheter till industrin och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för HYFIM Sverige AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hällefors så är HYFIM Sverige AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Örebro län så finns det ännu fler.

Hällefors arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Hällefors och i Örebro län. Redan 2004-12-02 så skapades HYFIM Sverige AB och bolaget är har F-skattsedel HYFIM Sverige AB har haft det sedan 2004-12-24.

HYFIM Sverige AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-12-24

556671-4860 är organisationsnummret för bolaget som finns i Hällefors.

Just nu är HYFIM Sverige AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Örebro län

Vill ni komma i kontakt med HYFIM Sverige AB så går det att nå dem via telefon på 070-6457201 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom HYFIM Sverige AB är Aronsson, Johan Anders som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Aronsson, Anna Maria som är född 1973 och har titeln Suppleant, Lundgren, Jan Erik som är född 1946 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .