Formens Hus i Hällefors AB

Örebro län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hällefors och Formens Hus i Hällefors AB är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Formens Hus i Hällefors AB är ett av dem. Statusen för Formens Hus i Hällefors AB är att Bolaget är aktivt.

Formens Hus i Hällefors AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-11-30. Det finns flera olika verksamheter i Örebro län som är ett stort län. Hällefors där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Formens Hus i Hällefors AB ska trivas.

I Hällefors så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konferensverksamhet, försäljning av föredrag och utbildningar inom form och design samt konsultverksamhet inom dessa områden, guidade visningar samt butiksförsäljning av föremål och souvenirer samt därmed förenliga verksamheter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Formens Hus i Hällefors AB inte är momsregistrerat.

Idag är Formens Hus i Hällefors AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Hällefors.

Vill man komma i kontakt med Formens Hus i Hällefors AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0591-64360.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Formens Hus i Hällefors AB är Wieselgren, Lars Einar som är född 1955 och har titeln Extern VD, Ekmark, Nils Lennart som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Huldt, Johan Gunnar Hampus som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Supponen, Pentti Kalevi som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Åström, Leif Claes-Peter som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Evaldsson, Hans Torbjörn som är född 1958 och har titeln RevisorGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Formens Hus i Hällefors AB har 556671-3557 som sitt organisationsnummer.