Hammarns Vägkrog AB

Örebro län

Information

556664-9561 är organisationsnummer för bolaget Hammarns Vägkrog AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hammarns Vägkrog AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hällefors som är den kommunen som Hammarns Vägkrog AB finns i.

Hammarns Vägkrog AB har varit registrerat sedan 2004-08-13 och det finns flera bolag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-10-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hammarns Vägkrog AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-10-28.

Hammarns Vägkrog AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hällefors som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hammarns Vägkrog AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Hammarns Vägkrog AB så kan ni göra det på telefon genom 0591-19090 eller genom brev på följande adress:
Ljungbergsv. 2, 712 94, Grythyttan

Bolaget skall bedriva restaurangrörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hammarns Vägkrog AB och det är Andersson, Anna Marie-Louise som är född 1967 och har titeln VD, Andersson, Anna Marie-Louise som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Bengt Erik som är född 1960 och har titeln Suppleant, Söderberg, Knut Ola som är född 1954 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,