Bilshopen i Hällefors AB

Örebro län

Information

Bolaget ska bedriva verksamhet med import av bilar, äga och förvalta fastigheter eller andra bostäder samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bilshopen i Hällefors AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hällefors så är Bilshopen i Hällefors AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Örebro län så finns det ännu fler.

Hällefors arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Hällefors och i Örebro län. Redan 2004-04-03 så skapades Bilshopen i Hällefors AB och företaget är har ej F-skattsedel.

Bilshopen i Hällefors AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-09-30

556658-9650 är organisationsnummret för företaget som finns i Hällefors.

Just nu är Bilshopen i Hällefors AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Örebro län

Vill ni komma i kontakt med Bilshopen i Hällefors AB så går det att nå dem via telefon på 033-102235 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bilshopen i Hällefors AB är Lukkari, Sauli Filippus som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Niskanen, Eila Tarja Tuulikki som är född 1950 och har titeln Suppleant, Amilon, Johan Carl Adam som är född 1949 och har titeln Revisor, Amilon Johan som är född och har titeln Revisor, .