L & L Skor AB

Örebro län

Information

L & L Skor AB är ett av många verksamheter som finns i Hällefors. Det är nämligen den kommunen som L & L Skor AB finns i och den tillhör även Örebro län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

L & L Skor AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2004-03-11.

L & L Skor AB som idag finns i Örebro län har varit registrerat sedan 2004-02-25. Men sedan 2004-03-11 så har L & L Skor AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Sikforsv. 366, 712 33, Hällefors. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på L & L Skor AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0591-10004.

Hällefors arbetar för att verksamheter som L & L Skor AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för L & L Skor AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Örebro län.

Föremålet för bolagets verksamhet är försäljning av skor och tillbehör samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för L & L Skor AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till L & L Skor AB och det är följande personer, Lövström, Liz Yvonne som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Mogren, Anna Carola Birgitta som är född 1964 och har titeln Suppleant, Nolér, Lena Elisabeth som är född 1962 och har titeln Revisor, Redovisningsbyrån Göran Nolér Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för L & L Skor AB är 556656-5791.