Grythyttan Logistik AB

Örebro län

Information

Grythyttan Logistik AB hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Hällefors som är den kommunen där Grythyttan Logistik AB finns. I Hällefors så finns det många olika Aktiebolag och i Örebro län så finns det ännu fler Aktiebolag. Grythyttan Logistik AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Grythyttan Logistik AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Grythyttan Logistik AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Lokav. 1, 712 60, Grythyttan men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0591-487600.

Hällefors arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Grythyttan Logistik AB Privat, ej börsnoterat.

Grythyttan Logistik AB har idag 556654-4242 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Grythyttan Logistik AB

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstadsrörelse för transportförpackningssystem, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Grythyttan Logistik AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Granlöf, Hans Ernst Olof som är född 1951 och har titeln VD, Granlöf, Hans Ernst Olof som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Anders Reinhold som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Granlöf, Barbro Margit Marita som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkerblom, Ulf Tage Philip som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.