A Taste Of Media AB

Örebro län

Information

A Taste Of Media AB är ett av många företag som finns i Hällefors. Det är nämligen den kommunen som A Taste Of Media AB finns i och den tillhör även Örebro län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

A Taste Of Media AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2004-03-04.

A Taste Of Media AB som idag finns i Örebro län har varit registrerat sedan 2003-12-05. Men sedan 2004-03-04 så har A Taste Of Media AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Kyrkbacken 4, 712 60, Grythyttan. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på A Taste Of Media AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6871111.

Hällefors arbetar för att företag som A Taste Of Media AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för A Taste Of Media AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Örebro län.

Bolaget skall bedriva produktion och utbildning inom management, digital kommunikation, media, film, foto och utföra events och upplevelsearrangemang samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för A Taste Of Media AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till A Taste Of Media AB och det är följande personer, Syväjärvi, Eino Aulis som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Syväjärvi, Gerd Lena som är född 1958 och har titeln Suppleant, Eriksson, Leif Holger som är född 1963 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för A Taste Of Media AB är 556652-4392.