Kjell Bergströms Skogsentreprenad i Hällefors AB

Örebro län

Information

556651-0417 är organisationsnummer för företaget Kjell Bergströms Skogsentreprenad i Hällefors AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kjell Bergströms Skogsentreprenad i Hällefors AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hällefors som är den kommunen som Kjell Bergströms Skogsentreprenad i Hällefors AB finns i.

Kjell Bergströms Skogsentreprenad i Hällefors AB har varit registrerat sedan 2003-10-28 och det finns flera företag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-11-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kjell Bergströms Skogsentreprenad i Hällefors AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-11-06.

Kjell Bergströms Skogsentreprenad i Hällefors AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hällefors som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kjell Bergströms Skogsentreprenad i Hällefors AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Kjell Bergströms Skogsentreprenad i Hällefors AB så kan ni göra det på telefon genom 0591-19363 eller genom brev på följande adress:
Östermalm Saxhyttan 84, 712 94, Grythyttan

Bolaget skall bedriva skogsentreprenad samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kjell Bergströms Skogsentreprenad i Hällefors AB och det är Bergström, Kjell Gustaf Örjan som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergström, Dolly Viktoria som är född 1952 och har titeln Suppleant, Jonasén, Ruth Else-Britt Linnea som är född 1950 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,