Hällefors Modebutik AB

Örebro län

Information

Hällefors Modebutik AB är en verksamhet som finns i Hällefors. I Hällefors Modebutik AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Thomas Åke som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Granström, Eva Margareta som är född 1974 och har titeln Suppleant, Brännström, Jan Joacim som är född 1973 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hällefors Modebutik AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Hällefors Modebutik AB på telefon 0591-13690.

Bolaget ska bedriva handel med kläder och skor samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Hällefors Modebutik AB av bolagstypen Aktiebolag.

Hällefors Modebutik AB är ett av många verksamheter som finns i Örebro län och Hällefors arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Hällefors Modebutik AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-02-05 och Hällefors Modebutik AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-02-05.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hällefors Modebutik AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Hällefors Modebutik AB har 556650-2950 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Örebro län.