FMA Udeco Bergslagen AB

Örebro län

Information

556647-4028 är organisationsnummer för företaget FMA Udeco Bergslagen AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som FMA Udeco Bergslagen AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hällefors som är den kommunen som FMA Udeco Bergslagen AB finns i.

FMA Udeco Bergslagen AB har varit registrerat sedan 2003-09-24 och det finns flera företag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-10-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för FMA Udeco Bergslagen AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-10-23.

FMA Udeco Bergslagen AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hällefors som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för FMA Udeco Bergslagen AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med FMA Udeco Bergslagen AB så kan ni göra det på telefon genom 070-8742130 eller genom brev på följande adress:
Västmannag. 6, 111 24, Stockholm

Bolaget skall bedriva tillverkning av flygplan och båtar, konsultverksamhet inom material- och produktionsteknik, kompetensutveckling samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med FMA Udeco Bergslagen AB och det är Drewert, Ulf Rickard som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Christianson, Lars Bo Edvard som är född 1958 och har titeln Suppleant, Högelin, Ulf Johan Otto som är född 1964 och har titeln Revisor,