Nev. Tek. i Hällefors AB

Örebro län

Information

Nev. Tek. i Hällefors AB är ett av många verksamheter som finns i Hällefors. Det är nämligen den kommunen som Nev. Tek. i Hällefors AB finns i och den tillhör även Örebro län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Nev. Tek. i Hällefors AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2003-08-04.

Nev. Tek. i Hällefors AB som idag finns i Örebro län har varit registrerat sedan 2003-07-03. Men sedan 2003-08-04 så har Nev. Tek. i Hällefors AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Pl 4102, 712 91, Hällefors. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Nev. Tek. i Hällefors AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0587-61068.

Hällefors arbetar för att verksamheter som Nev. Tek. i Hällefors AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Nev. Tek. i Hällefors AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Örebro län.

Bolaget skall bedriva service och försäljning inom områdena bygg, anläggning, el och ventilation samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Nev. Tek. i Hällefors AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Nev. Tek. i Hällefors AB och det är följande personer, Dahlberg, Ted Arne Johnny som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlberg, John Arne som är född 1931 och har titeln Suppleant, Jonasén, Ruth Else-Britt Linnea som är född 1950 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Nev. Tek. i Hällefors AB är 556644-9970.