Steel going strong AB

Örebro län

Information

Steel going strong AB är ett av många verksamheter som finns i Hällefors. Det är nämligen den kommunen som Steel going strong AB finns i och den tillhör även Örebro län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Steel going strong AB som idag finns i Örebro län har varit registrerat sedan 2002-11-08.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Lokstallsg. 1, 712 60, Grythyttan. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Steel going strong AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Hällefors arbetar för att verksamheter som Steel going strong AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Steel going strong AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Örebro län.

Bolaget skall förvalta aktier i dotterbolag ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Steel going strong AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Steel going strong AB och det är följande personer, Lindqvist, Karl Artur som är född 1963 och har titeln VD, Lindqvist, Karl Artur som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindqvist, Ann-Sofie Lisbeth som är född 1971 och har titeln Suppleant, Söderberg, Knut Ola som är född 1954 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Steel going strong AB är 556635-2174.