Magnus Ekströms Transporter Aktiebolag

Örebro län

Information

I Hällefors finns det ett Aktiebolag som heter Magnus Ekströms Transporter Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Magnus Ekströms Transporter Aktiebolag i Örebro län. Hällefors är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Magnus Ekströms Transporter Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-06-06 och det finns flera verksamheter som är det i Örebro län.

Sedan 2002-05-21 så har Magnus Ekströms Transporter Aktiebolag varit registrerat och sedan 2002-06-06 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Magnus Ekströms Transporter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Hällefors.

Vill man komma i kontakt med Magnus Ekströms Transporter Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Grävlingsv. 1, 712 33, Hällefors. Vi ni istället prata med Magnus Ekströms Transporter Aktiebolag så kan ni göra det på 0591-16384.

Bolaget skall bedriva transporter, äga och förvalta värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Ekström, Benny Magnus som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekström, Jessica Camilla Elionor som är född 1970 och har titeln Suppleant, Lindbladh, Kent Peter som är född 1958 och har titeln Revisor, LR Revision & Redovisning Örebro/Vingåker AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Magnus Ekströms Transporter Aktiebolag har 556627-5060 som sitt organisationsnummer.