Bergslagsgården Sävsjön Aktiebolag

Örebro län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hällefors och Bergslagsgården Sävsjön Aktiebolag är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många företag där och Bergslagsgården Sävsjön Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Bergslagsgården Sävsjön Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Bergslagsgården Sävsjön Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2002-02-25. Det finns flera olika företag i Örebro län som är ett stort län. Hällefors där företaget finns i jobbar för att företag som Bergslagsgården Sävsjön Aktiebolag ska trivas.

Bergslagsgården Sävsjön Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-03-19. I Hällefors så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är restaurangverksamhet, upplevelseindustri och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bergslagsgården Sävsjön Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-03-19.

Idag är Bergslagsgården Sävsjön Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Hällefors.

Vill man komma i kontakt med Bergslagsgården Sävsjön Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0591-18049.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Bergslagsgården Sävsjön Aktiebolag är Berglund, Ann-Sofie Anita som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordqvist, Anders Per-Erik som är född 1975 och har titeln Suppleant, Elfgren, Olof Björn Christer som är född 1965 och har titeln Revisor, BDO Nordic Wermdal Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Bergslagsgården Sävsjön Aktiebolag har 556621-9886 som sitt organisationsnummer.