Ullbrands Allservice AB

Örebro län

Information

Ullbrands Allservice AB är ett företag som finns i Hällefors. I Ullbrands Allservice AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ullbrand, Lars Erik som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Ullbrand, Ylva Monica Birgitta som är född 1961 och har titeln Suppleant, Gustafsson, Bo Magnus som är född 1971 och har titeln Revisor, Ekström, Maria Helena som är född 1976 och har titeln Revisorssuppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ullbrands Allservice AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ullbrands Allservice AB på telefon 0591-13891.

Bolaget skall utföra montagearbeten och reparationsarbeten avseende transportör- och emballeringsmaskiner ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ullbrands Allservice AB av bolagstypen Aktiebolag.

Ullbrands Allservice AB är ett av många företag som finns i Örebro län och Hällefors arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Ullbrands Allservice AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-03-04 och Ullbrands Allservice AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-03-04.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ullbrands Allservice AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Ullbrands Allservice AB har 556620-8061 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Örebro län.