Slaggsmältarna AB

Örebro län

Information

556612-4300 är organisationsnummer för verksamheten Slaggsmältarna AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Slaggsmältarna AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hällefors som är den kommunen som Slaggsmältarna AB finns i.

Slaggsmältarna AB har varit registrerat sedan 2001-06-20 och det finns flera verksamheter i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Slaggsmältarna AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Slaggsmältarna AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Hällefors som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Slaggsmältarna AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Slaggsmältarna AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Bergslagsg. 46, 712 60, Grythyttan

Bolaget skall förvalta aktier i dotterbolag ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Slaggsmältarna AB och det är Tiurinen, Peter Kalevi som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Tiurinen, Berit Elisabeth som är född 1951 och har titeln Suppleant, Söderberg, Knut Ola som är född 1954 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,