Sörälgens Camping & Fritids AB

Örebro län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hällefors och Sörälgens Camping & Fritids AB är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många bolag där och Sörälgens Camping & Fritids AB är ett av dem. Statusen för Sörälgens Camping & Fritids AB är att Bolaget är aktivt.

Sörälgens Camping & Fritids AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-05-25. Det finns flera olika bolag i Örebro län som är ett stort län. Hällefors där bolaget finns i jobbar för att bolag som Sörälgens Camping & Fritids AB ska trivas.

Sörälgens Camping & Fritids AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-08-03. I Hällefors så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva turistverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sörälgens Camping & Fritids AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-08-03.

Idag är Sörälgens Camping & Fritids AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Hällefors.

Vill man komma i kontakt med Sörälgens Camping & Fritids AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0591-15150.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Sörälgens Camping & Fritids AB är Krips, Silke som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Krips, Stefan Walter som är född 1952 och har titeln Suppleant, Lindquist, Eva Margareta som är född 1951 och har titeln Revisor, Bergslagens Ekonomi & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Sörälgens Camping & Fritids AB har 556611-2842 som sitt organisationsnummer.