Svartälvstorps Förvaltnings AB

Örebro län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hällefors och Svartälvstorps Förvaltnings AB är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många bolag där och Svartälvstorps Förvaltnings AB är ett av dem. Statusen för Svartälvstorps Förvaltnings AB är att Bolaget är aktivt.

Svartälvstorps Förvaltnings AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-04-05. Det finns flera olika bolag i Örebro län som är ett stort län. Hällefors där bolaget finns i jobbar för att bolag som Svartälvstorps Förvaltnings AB ska trivas.

Svartälvstorps Förvaltnings AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-01-14. I Hällefors så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta den del av fastigheten Hällefors Svartälvstorp 2:5 som skall ombildas till separat fastighet och på vilken Hellefors Bryggeri AB bedriver verksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Svartälvstorps Förvaltnings AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-01-07.

Idag är Svartälvstorps Förvaltnings AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Hällefors.

Vill man komma i kontakt med Svartälvstorps Förvaltnings AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -Antonsson, Birger Georg -Carlsson, Leif Peter i förening med -Svensson, Folke Gunnar.

De som är på något sätt har med Svartälvstorps Förvaltnings AB är Carlsson, Leif Peter som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Antonsson, Birger Georg som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Folke Gunnar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Beckman, Sture Eric Eugén som är född 1948 och har titeln Suppleant, Nordström, Kjell Bertil Erik som är född 1965 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln RevisorHultstrand, Karl Stefan som är född 1955 och har titeln Huvudansvarigrevisor, Ekman, Sune Karl Johan som är född 1929 och har titeln Lekmannarevisor, Eriksson, Hans Ola Toivo som är född 1932 och har titeln Lekmannarevisorssuppleant.

Svartälvstorps Förvaltnings AB har 556609-4347 som sitt organisationsnummer.