Patrick Johanssons Åkeri Aktiebolag

Örebro län

Information

I Örebro län så finns Patrick Johanssons Åkeri Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Hällefors här finns det många olika Aktiebolag. Patrick Johanssons Åkeri Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Örebro län. Hällefors jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Örebro län gör att bolag trivs där.

Patrick Johanssons Åkeri Aktiebolag är momsregistrerat sedan2001-03-29 och har organisationsnummer 556607-9074.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0586-31219 alternativt besöka eller skicka post till Patrick Johanssons Åkeri Aktiebolag på följande adress Yrvädersv. 2, 691 52, Karlskoga.

Patrick Johanssons Åkeri Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2001-03-29.

I Patrick Johanssons Åkeri Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Johansson, Irene Susanna som är född 1968 och har titeln Suppleant , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva vägtransport av gods, uthyrning av lastbil med förare och därmed förenlig verksamhet.