IndTech i Hammarn Aktiebolag

Örebro län

Information

I Örebro län så finns IndTech i Hammarn Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Hällefors här finns det många olika Aktiebolag. IndTech i Hammarn Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Örebro län. Hällefors jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Örebro län gör att företag trivs där.

IndTech i Hammarn Aktiebolag är momsregistrerat sedan2001-01-16 och har organisationsnummer 556600-6200.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 070-3419388 alternativt besöka eller skicka post till IndTech i Hammarn Aktiebolag på följande adress Tallv. 35, 712 94, Grythyttan.

IndTech i Hammarn Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2001-01-16.

I IndTech i Hammarn Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Bergqvist, Saila Helena som är född 1959 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva legotillverkning, montage och reparationer av industriutrustning, i huvudsak mejerier samt därmed förenlig verksamhet.