Nordisk Industrimurning AB

Örebro län

Information

I Örebro län så finns Nordisk Industrimurning AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Hällefors här finns det många olika Aktiebolag. Nordisk Industrimurning AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Örebro län. Hällefors jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Örebro län gör att företag trivs där.

Nordisk Industrimurning AB är momsregistrerat sedan2001-01-16 och har organisationsnummer 556598-7897.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 070-5557082 alternativt besöka eller skicka post till Nordisk Industrimurning AB på följande adress Kronhagsv. 11, 712 33, Hällefors.

Nordisk Industrimurning AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2001-01-16.

I Nordisk Industrimurning AB så sitter följande personer i styrelsen: , Malm, Sten Johan Börje som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Malm, Britt Ing-Marie som är född 1959 och har titeln Suppleant , , . ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utföra eldfasta arbeten och byggnadsmurning samt idka därmed förenlig verksamhet.