Camp Sävenfors AB

Örebro län

Information

Camp Sävenfors AB är ett bolag som finns i Hällefors. I Camp Sävenfors AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Berg, Susanne Paula som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Berg, Maria Del Carmen som är född 1933 och har titeln Suppleant, Andersson, Hans Hugo som är född 1951 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Camp Sävenfors AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Camp Sävenfors AB på telefon 0591-18061.

Bolaget skall ha till föremål för sin verksamhet att bedriva hotell-konferansrörelse samt restaurangrörelse och därmed tillhörande verksamhet.

Idag är Camp Sävenfors AB av bolagstypen Aktiebolag.

Camp Sävenfors AB är ett av många bolag som finns i Örebro län och Hällefors arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Camp Sävenfors AB innehar ej F-skattsedel och Camp Sävenfors AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-10-23.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Camp Sävenfors AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Camp Sävenfors AB har 556598-4878 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Örebro län.