Hellefors Event i Hällefors AB

Örebro län

Information

Bolaget skall bedriva hotell- och restaurangrörelse , catering och nöjesproduktion samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hellefors Event i Hällefors AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Hällefors så är Hellefors Event i Hällefors AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Örebro län så finns det ännu fler.

Hällefors arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Hällefors och i Örebro län. Redan 2000-07-19 så skapades Hellefors Event i Hällefors AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556594-8519 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Hällefors.

Just nu är Hellefors Event i Hällefors AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Örebro län

Vill ni komma i kontakt med Hellefors Event i Hällefors AB så går det att nå dem via telefon på 0591-10089 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hellefors Event i Hällefors AB är Runkvist, Mats Lennart som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Svärd, Jan Eric Anders som är född 1950 och har titeln Suppleant, Nordström, Erik Börje Reinhold som är född 1955 och har titeln Revisor, bn Revision AB som är född och har titeln Revisor, .