AB Måltidsupplevelser i Grythyttan

Örebro län

Information

I Hällefors finns det ett Aktiebolag som heter AB Måltidsupplevelser i Grythyttan. Det finns flera bolag som liknar AB Måltidsupplevelser i Grythyttan i Örebro län. Hällefors är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

AB Måltidsupplevelser i Grythyttan är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-04-13 och det finns flera bolag som är det i Örebro län.

Sedan 2000-07-07 så har AB Måltidsupplevelser i Grythyttan varit registrerat och sedan 2001-04-13 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är AB Måltidsupplevelser i Grythyttan Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Hällefors.

Vill man komma i kontakt med AB Måltidsupplevelser i Grythyttan så kan man gör det genom att posta ett brev till Sörälgsv. 2, 712 60, Grythyttan. Vi ni istället prata med AB Måltidsupplevelser i Grythyttan så kan ni göra det på 0591-14067.

Bolaget skall självt eller genom ägande i andra bolag verka för att främja utvecklingen av svensk måltidsindustri och modern upplevelseindustri och därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall samverka med övriga IUC och bedriva internationell verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Carlsson, Leif Peter som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Riedel, Uta Gabriele som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Supponen, Pentti Kalevi som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Evaldsson, Hans Torbjörn som är född 1958 och har titeln Revisor, Sandin, John Anders som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Carlsson, Leif Peter .

AB Måltidsupplevelser i Grythyttan har 556594-0359 som sitt organisationsnummer.