Eeros Golv & Kakel i Grythyttan AB

Örebro län

Information

I Örebro län så finns Eeros Golv & Kakel i Grythyttan AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Hällefors här finns det många olika Aktiebolag. Eeros Golv & Kakel i Grythyttan AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Örebro län. Hällefors jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Örebro län gör att företag trivs där.

Eeros Golv & Kakel i Grythyttan AB är momsregistrerat sedan2001-01-29 och har organisationsnummer 556592-5590.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0591-19301 alternativt besöka eller skicka post till Eeros Golv & Kakel i Grythyttan AB på följande adress Jeppetorp 5, 712 94, Grythyttan.

Eeros Golv & Kakel i Grythyttan AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2001-01-29.

I Eeros Golv & Kakel i Grythyttan AB så sitter följande personer i styrelsen: , Lövström, Anette Yvonne som är född 1964 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utföra golvbeläggning och plattsättning, försäljning av golvmaterial, golvbeklädnad, äga och förvalta fastigheter och aktier samt därmed förenlig verksamhet.